Om meg

Skarpeste Kniven

En spire ble sådd allerede på slutten av 70 tallet da jeg var 5-6 år gammel. Da fikk jeg min første spikkekniv av morfar. Etter en rask innføring i spikking og hvordan man håndterer kniven var det duket for suksess i de dype finske skogene hvor hytta til morfar og mormor lå.

Kuttet meg selvfølgelig med en gang i pekefingeren. Ble livredd da blodet begynte å «fosse» ut av fingeren. Tenkte at nå var mine siste dager talte og det var jo ikke noe særlig for det hadde ikke vært så mange dager enda egentlig. Fortvilelsen ble enda verre da det slo meg at vi var langt fra ambulanser og sykehus. Men mitt oppe i dette kaos som utspilte seg i hodet mitt og overbevistheten på at jeg skulle forblø, ble jeg utrolig fasinert av at noe kunne være så skarpt att det gled gjennom skinnet mitt som en varm kniv gjennom smør. Der og da var interessen for skarpe kniver født.

Raskt fremover

2017 har jeg jobbet i restaurant bransjen i ca. 25 år og drevet med sliping og vedlikehold av egne og til dels kollegaers og arbeidsplassenes kniver. Tenkte at dette kan jeg jo gjøre til enda flere. Startet da opp et enkeltmannsforetak som driver med sliping av kniver til private og proffmarkedet. Har siden fått slipe oppdrag fra flere hold og kanter av Norge tilsendt. Mesteparten er lokalt ifra Kristiansand/Agder der jeg bor med min familie. I 2021 tok jeg det litt videre og startet denne nettbutikken. Tanken er da å tilby sliping, salg av riktig gode kniver, slipeutstyr og div annet.

Håper du finner noe du trenger og har behov for.

Hilsen Anders